Meny - restaurant Anno 1648

Mat er spennende! Dette ønsker vi å formidle til deg og dine gjester gjennom hele oppholdet. Vi er lidenskapelig opptatt av smaker, struktur og sammensetninger. Vi elsker å leke med mat og skape opplevelser. Hos oss griller vi både sommer og vinter, våre kokker holder sceneshow under middag og vi presenterer alltid stolt vår meny.

Alltid hjemmelaget mat på Sundvolden
Bent og barna
Kraftkar fra Tingvoll på Sundvolden Verdens Beste Ost

Vår matfilosofi

Sundvolden har blitt nevnt som spisested helt siden 1648. Vi tilbereder fremdeles maten etter grunnleggende basis teknikker, men er også opptatt av trender og fantasi.

- Jeg og mine kokker setter vår ære i å tviholde på det grunnleggende samtidig som vi er yre og ville. På det Sundvoldske kjøkken er all mat laget i fra bunnen av hvor vi på eget nybygd produksjonskjøkken er tilnærmet selvforsynt med alt av kjøtt og fiskeprodukter.

Se også opp for kokker i vill fart til og fra egen hage med velduftende urter, bær og roseblader.

Bent Borge Hansen
kjøkkensjef

Ta en titt på A La Carte menyer her

A LA Carte285.79 KB