Konferansemeny

"Uten mat og drikke, duger helten ikke". Hos oss på Sundvolden Hotel skal ingen behøve å gå sulten til konferanse eller til sengs.

Hjemmelaget og godt på Sundvolden

Under finner du våre festmenyer for konferansegjester. Inkludert i menyprisen er et eget festpyntet lokale og en helt unik kulinarisk opplevelse skapt av våre kokker og servitører. Oppgitte priser kommer i tillegg til kurspakken.

VÅRSØG

Ristet kalvebrissel og suppe på jordskokk fra Røyse

Vårkylling med morkel og pistasj

Karamelldrøm med jordbær

Kr. 295,-

Viner:

Malvira Treuve kr. 650,-

Borgogno Barbera d’Alba kr. 660,-

Sundvolden Hammond Auslese, Magnum kr. 1250,-

 

FAVORITTEN

Lettrøkte kamskjell fra Hitra med chiliketchup

Braisert kalvebryst med salvie fra hagen

Ripsconsomme med vaniljeisparfait og nøtter

Kr. 395,-

Viner:

Sundvolden Niernstein, Riesling Trocken kr. 650,-

Sundvolden Malvira kr. 620,-

Malvira, Birbet Brachetto kr. 595,-

 

DONALDS ENDELIKT

Gravet ørret med gulrotvariasjon

Glasert and fra Revetal med appelsinsaus og granskudd

Rabarbradessert

Kr. 445,-

Viner:

Walnut Block, Savignon Blanc kr. 660,-

Cd.Varje, Barbera d’Alba kr. 660,-

Rosé d’un jour kr. 650,-

 

FISKEFINT

Vår egen pancetta med bringebærsyltet småløk og ramsløk

Fyldig søtpotetsuppe med ingefær og korianderbakt torsk

Smørstekt kveite med eple og fennikel

Pæreterte med rødvinskokte pærer og sjokoladesorbet

Kr. 495,-

Viner:

Skog og mark 3 kr. 160,-

Hammond, Traminer kr. 620,-

Bourgogne Rouge kr. 650,-

Malvira, Birbet Brachetto kr. 595,-

 

Festmiddag servert i Kongesalen eller Dronningsalen har et tillegg på 150,- pr. person