Selskapsmeny

På Sundvolden Hotel har vi selskapslokaler for enhver anledning; Fra «De gamle spisestuene» med sin intime eventyratmosfære til større saler med plass til flere hundre gjester.

Våre menyer

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Under finner du sesongens meny med tilpassede viner.

VÅRSØG

Ristet kalvebrissel og suppe på jordskokk fra Røyse

Vårkylling med morkel og pistasj

Karamelldrøm med jordbær

Kr. 595,-

Viner:

Malvira Treuve kr. 650,-

Borgogno Barbera d’Alba kr. 660,-

Sundvolden Hammond Auslese, Magnum kr. 1250,-

 

FAVORITTEN

Lettrøkte kamskjell fra Hitra med chiliketchup

Braisert kalvebryst med salvie fra hagen

Ripsconsomme med vaniljeisparfait og nøtter

Kr. 595,-

Viner:

Sundvolden Niernstein, Riesling Trocken kr. 650,-

Sundvolden Malvira kr. 620,-

Malvira, Birbet Brachetto kr. 595,-

 

DONALDS ENDELIKT

Gravet ørret med gulrotvariasjon

Glasert and fra Revetal med appelsinsaus og granskudd

Rabarbradessert

Kr. 695,-

Viner:

Walnut Block, Savignon Blanc kr. 660,-

Cd.Varje, Barbera d’Alba kr. 660,-

Rosé d’un jour kr. 650,-

 

FISKEFINT

Vår egen pancetta med bringebærsyltet småløk og ramsløk

Fyldig søtpotetsuppe med ingefær og korianderbakt torsk

Smørstekt kveite med eple og fennikel

Pæreterte med rødvinskokte pærer og sjokoladesorbet

Kr. 775,-

Viner:

Skog og mark 3 kr. 160,-

Hammond, Traminer kr. 620,-

Bourgogne Rouge kr. 650,-

Malvira, Birbet Brachetto kr. 595,-

Festmiddag servert i Kongesalen eller Dronningsalen har et tillegg på 150,- pr. person