Ansatt glad

Aktiviteter innendørs

Sommer, vinter, vår eller høst - på Sundvolden får du alltid skreddersydde aktiviteter

kurs med våre kokker

Skjult servitør: Skjult servitør kan best beskrives som skjult kamera - men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være en servitør, med ett mål for øye - å lure, forvirre og overraske dine ansatte. Han starter til aperitiff og avslører seg rett før dessert med et standup- innslag på 10 minutter. Denne mannen har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult servitør er hans mest populære innslag.  Fantastisk morsomt - og garantert en suksess! All booking av Henrik Morken Nielsen tar du direkte via hans eget selskap Best Underholdning AS. Og det gjør du her: http://www.henrikmorkennielsen.com  

En morder på hotellet! 10 – 250 personer, fra 2 timer. Pris fra kr. 20.000,-
Hotelleier Greger Faber Nielsen er funnet død på Sundvolden, vi har en kriminalsak å løse! Hvem drepte Greger? Rom og gjenstander må granskes, og liket dukker opp…. Taktisk og teknisk etterforskning må til. Hotellets illusjonist Ali dukker opp under etterforskningen, han dukker også opp igjen under middagen. Det bør regnes 2 timer til etterforskningen, løsningene presenteres under middagen etterfulgt av løsningen.

Blitzbox photobooth er en skreddersydd åpen photobooth løsning som tar de festligste bildene og tilbyr umiddelbare bildeutskrifter. Still deg foran en av våre utvalgte bakgrunner med våre rekvisitter og smil! Denne bildeløsningen foreviger begivenheten og gjør fotograferingen til en lek. Her får du også delingsmuligheter på sosiale medier og e-post. Ønsker du noe utenom det vanlige? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Føl deg som Pål Trulsen! 10 – 30 personer, fra 2 timer. Pris fra Kr. 250,- per person.
Aktiviteten Bowls krever ingen forkunnskaper, har ingen krav til fysisk form, kun til godt humør og sporty innstilling! Bowls kan sammenlignes med curling i poengtelling og taktikk i spillet. Absolutt alle kan delta! Pris kr. 250,- pr. person, inntil 15 personer pr. bane. Minimumsfakturering: kr. 3000,-

Møt vår Quizmaster:  10 – 250 personer, fra 1 – 3 timer. Koster 7000 kr for en Quiz uansett lengde. 
Kjell-Gabriel Hendrichs er en av Norges ledende Quizmastere. Han har lang erfaring fra media og underholdning der han blant annet har laget alle Quizene til Radio Norge i 5 år. Kjell-Gabriel kan skreddersy Quiz til alle slags arrangementer. Utfordr dine kolleger til litt lek og hjernetrim. Dette er sosialt og hyggelig.

Krimteater: 40  - 400 personer, fra 2,5 – 3,5 timer.
Krimteater er kjempe gøy og engasjerende. Treretters middag med et mordkomplott rundt bordene.
Hvem er morderen? Hvordan skjedde det? http://detekteamet.no har nå 5 forskjellige oppsetninger dere kan vele mellom og lager nye hele tiden. Her kan det også spesial lages til det forskjellige settingene. Ta kontakt med oss for pris.

Vinsmaking med en av våre somelierer: 2 – 100 personer, 1 – 3 timer.  Pris fra Kr. 375,-
En reise i Julius Cæsars land - Italienske viner fra det fruktige sør til kongene i nord.
Tyskland: Søtt og billig? Eller friskt og enestående? Tradisjonsrike Frankrike, mangfoldet er unikt!
Sundvoldens egne unike opplevelser - smak på vårt eget sortiment som våre vinkelnere og kjøkkensjef har laget i samarbeid med ulike produsenter rundt i verden. 1-2 timer bør beregnes. 375,- per person inkludert vin. For grupper under 12 personer kommer ett tillegg på 1500,- Vi kan også arrangere cognacsmaking, ølsmaking, champagnesmaking, ostesmaking – kontakt oss!

Fisk på ris eller sushi om du vil… 2 – 100 personer, 1,5 – 3 timer. Pris kr. 595,- per person
Sushi, maki, sashimi, rolls, nigiri… Av vår kjøkkensjef får dere en innføring i de grunnleggende kunnskapene om det å lage sushi! Vi setter av 1-2 timer til dette spennende matkurset. Vi arrangerer sushikurs for grupper opp til 20 personer. Minimumsfakturering kr. 8500,-

Coctail BootCamp: 2 – 100 personer, 1,5 – 3 timer. Pris fra kr. 275,- pr. person.
Noen gang lurt på hvordan bartenderen mestrer å kaste flasker, mikse de deiligste drinker og fascinere sine gjester?
Hos oss kan dere lære det av de beste! Liquid Engineers har blant andre en verdensmester og Norges raskeste bartender i sitt crew, og serverer et fyrverkeri av gnister! Videoen sier alt. Pris fra kr. 275,- pr. person. Minimumsfakturering: 8000,-

YangBreakers: leverer hver eneste gang, og det er med stolthet vi anbefaler disse lokale gutta!
Skal det være fest? Eller kanskje bare en fyr med gitar i en krok? Du får det du vil ha. Pris fullt band fra kr. 35 000,- Spesialoppdrag, pris pr. bandmedlem fra kr. 4000,-

All Entertainment: er knallgode på å sette sammen skreddersydde underholdningspakker.
Beat for beat med kapellmester Trond Lien får selv den stiveste medarbeider til å løpe mot mikrofonen!
Eller kanskje Jørn Atle Støa kan hjelpe dere med å lage en egen bedriftssang? All Entertainment samarbeider med noen av landets fremste artister, og har lang erfaring i bransjen. Priser på forespørsel. http://www.allentertainment.no/

En god latter forlenger livet: Hva med et innslag fra Hønefossrevyen? Denne revyen har fått status som landets beste revy gjennom flere år, og vi garanterer latter! Vi kan også formidle «de store» stand up komikerne gjennom Stand Up Norge. Spør oss!

Øre-lykke! Halvdan Svartes guttekor er et utradisjonelt og morsomt kor! De har et bredt repertoar som gjør at de kan underholde alle aldergrupper, og de bruker også flere instrumenter i sin underholdning. Her kan du få alt fra Vinsjan på kaia til russiske viser og irsk folkemusikk. Pris for 30 minutter underholdning: kr. 8800,-

Madelen Ossum: Fiolin og piano ved oppstart eller underholdning under middag. Ta kontakt for pris.

Dine Grenser: Grip muligheten, bruk muligheten! «Etter en ulykke i 1973 måtte jeg amputere begge beina, og fikk den gangen anledningen til å ta et valg
-sitte der, eller ta den store utfordringen!» Atle Haglund har deltatt i 7 paralympics og fått med seg 5 gull. La dere begeistres og inspireres! Atle er et forbilde for hvordan endringer som dukker opp kan møtes som en positiv utfordring! Pris fra kr. 6000,-

Fra den ene toppen til den andre: Fra næringslivsleder til første kvinne på Mount Everest, fullført Seven Summits – det høyeste fjellet på hvert kontinent. Man kan trygt si at Randi Skaug vet litt av hvert om at det kan blåse på toppene!En energibombe av et inspirasjonsforedrag som hjelper flere til å finne toppene i sin hverdag, kanskje kombinert med en tur sammen med Randi på Krokskogen like ved hotellet.

GLADiator Arnt Sæther: Norges sannsynligvis gladeste mann holder et alvorlig foredrag som er ment til å inspirere til økt glede i hverdagen. Kanskje dere er gladere enn dere tror, dere bare trenger litt hjelp til å lete det frem igjen? Gladiators prispolitikk: Så dyrt at du kan klage, så rimelig at det passer inn i ditt budsjett. Spør oss!

Proseccolunsj: Nyt en lengre lunsj i eget lokale. Her kan dere kan kose dere med mat som serveres litt etter hvert, mest italiensk som passer til vår egen prosecco, mens dere benytter anledningen til å bli bedre kjent. Det anbefales at dere setter av 2-3 timer til lunsjen. Pris pr. person 395,- i tillegg til kurspakken, 595,- dersom dere kommer bare for denne lunsjen. Prosecco koster kr.540,- pr. flaske og blir belastet i henhold til forbruk.

Hvorfor er alle de andre så rare? Humoristisk foredrag med faglig innhold, 1-3 timer. Ubegrenset antall deltakere, pris kr. 12.500,-. Bli bedre kjent med hverandre, lær om hva som skjer når vi overdriver det vi er gode på og hvordan andre ser oss. Dette er foredraget du sent vil glemme. Her får man en morsom og lærerik reise gjennom 9 veldig forskjellige personlighetstyper. Dorthe Lie er en erfaren forfatter og foredragsholder og hun snakker om alvorlige tema med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Se mer her: http://ennea.no/

Energi og glede i hverdagen, vær aktiv Trude! Få en pause fra stillesittingen og få inspirasjon til å være i aktivitet på jobb. Dere får tips til å gjøre enkle grep med kostholdet for å få en friskere og gladere kropp. Gjennom skreddersydde fysiske foredrag, ablegøyer og bevegelse, leder Trude dere gjennom korte eller lengre seanser for din bedrift. Hun forlater dere med et smil om munnen, kanskje en svetteperle eller to i panna og utstyrt med ny motivasjon for å ta tak i helsen. Søk opp Trude Nereng på Facebook for å bli bedre kjent med henne https://www.facebook.com/trudener/.

Se film her!

Green Hat Challenge: min. 6 personer - Maks antall: ubegrenset, varighet 90-120 minutter, Utendørs eller innendørs, Kan skreddersys til kundens behov/ønsker, pris kr. 687,- pr. person ink. mva.

Green Hat Challenge er en kreativ og morsom teambuilding. Det er en energisk og variert aktivitet,
der du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.
Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så her handler det om prioritering og samhandling. Dette er ekte teambuilding med kreative oppdrag!

Dere blir delt inn i lag som er utstyrt med et nettbrett som blir lagets verktøy. Når aktiviteten settes i gang, er det på tide å lage en strategi.
Det laget som vanligvis vinner til slutt er de som forstår styrken av godt samarbeid, som har en sterk vilje til å vinne og er de er mest kreative.
Lagene konkurrerer mot hverandre og har det gøy!


Lockdown/Escape Game: Minimum antall: 6, Maks antall: ubegrenset, varighet 60 -90 minutter, Innendørs, pris kr. 560,- pr. person ink. mva

The Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game. Dere har 60 minutter på å løse utfordrende oppgaver for å nå målet. 
The Lockdown spilles i grupper på 3-6 deltagere ved  hjelp av nettbrett samt ulike hjelpemidler. Lagene bombarderes med vanskelige oppdrag av ulike typer.
Underveis i spillet åpnes flere nivåer med økende vanskelighetsgrad.

Målet er å knekke koder, samle bokstaver og løse hovedoppdraget for å unngå bedriften største katastrofe noensinne.
The Lockdown kan spilles hvor som helst og krever ikke at deltagerne sitter i individuelle rom.

Dette er plottet:
En gruppe hackere har klart å bryte seg inn på serveren deres og har låst ned alle bedriftens filer.
De truer med å slette alt på 60 minutter. Hackerne er ikke motivert av penger, deres agenda er filosofisk.
Hvis du og laget ditt viser dyktighet, klokskap og løser utfordringen vil dere kunne redde bedriftens filer.