Aktiviteter utendørs

Vi er gode på aktiviteter. Sommer eller vinter, ute eller inne. Vi hjelper deg gjerne med forslag!

Konferanse på Sundvolden hotel

Tur på Utsikten med kjentmann og historieforteller. Pris kr 245,- pr pers. Minimumsfakturering kr 5000,- Evt transport kommer i tillegg. Ønsker du litt å bite i eller noe å drikke så order vi gjerne det.

 

Cruise på Steinsfjorden- 1/5 – 30/9 –Dronning Tyra ligger til kai 2 minutters gange fra hotellet.  70 plasser, alle rettigheter for servering og mannskap som også er guide. Fra Kr. 6000,- for inntil 30 personer, deretter Kr. 200,- per deltager. 

 

Tvekamp med Outdoor- uhøytidelige konkurranser utendørs som trigger konkurranseinstinktet og evnen til å samarbeide. Her kan alle delta, det kreves ingen fysiske forutsetninger. Passer perfekt å kombinere med litt å spise og drikke. Varighet fra 1,5 time. Pris pr pers kr 400,-

 

Afterski: 50-500 personer, 2 timer, pris fra 195,- pr. person. Vi skaper afterski steming med isbar, skiløype og akebakke om du vil. Det er ingenting som får gjengen til å slappe av og slå seg løs som den gode følelsen av å avslutte dagen som man gjør i skibakken. Pris avtales i forhold til hvor omfattende rigg dere ønsker. Take it!

 

Kamp Fossen. Varighet 2- 2 1/2 timer, 8-400 personer. Pris: 700,- pr person. Det settes sammen en rekke morsomme og spennende øvelser som har fokus på samarbeid kommunikasjon og lagarbeid. Dette er øvelser som passer for alle uansett alder og fysisk nivå. Deler gruppen inn i lag med ca. 8 personer pr. lag og konkurrerer gjennom en aktivitetsløype. Det er tidtaking på hver oppgave. Hvert lag har med seg en aktivitetsleder fra Fossen Friluft. Kamp Fossen gir garantert både latter, litt frustrasjon og noe å reflektere over. Du får virkelig satt deg selv og dine kollegaer på prøve. Passer fint hele året. Varighet 2- 2 1/2 timer, 8-400 personer.  Pris: 700,- pr person

 

Olabilrace Her kan vi love høy innsats og stort engasjement. Det legges klart pakker med deler, materialer og verktøy, slik at hvert lag har det de trenger til å bygge sin bil, for deretter å konkurrere i ulike heat hvor vi kjører parallell-slalom. Etter ca. 45 min. er det tid for «pimp my ride».  Det legges ut en stor presenning for lakkering og pynting av olabilene. Selve kjøringen foregår på en «bane» med svinger og rundkjøring, to og to biler mot hverandre. Starten foregår i et startfelt med «lystavle» og speaker. Før selve kjøringen er det teamfoto av hvert enkelt lag med sin olabil. Varighet ca. 2 timer. Pris: 0 – 25 pers - minstepris på Kr. 16.500 + mva,- 26 – 200 pers – Kr. 660,- per person + mva. Lokasjon: utendørs. Årstid: Hele året, fungerer meget godt med miniski på snø også! Se video her: https://vimeo.com/329768726

 

SUNDVOLDEN WINTER GAMES: 20-200 personer, 2 timer, pris fra 725,- pr. person.  Velkommen til WINTER GAMES 2018- et tettpakket aktivitetsarrangement med høyt tempo, spennende utfordringer og tydelig konkurransefokus. Vi rigger opp og gjennomfører aktivitetene på Sundvolden Park. Winter Games oppleves som morsom og engasjerende, samt at det kan gi et faglig etterspill om ønskelig (teamfunksjonalitet, gruppedynamikk osv.) Vi deler dere dere inn i lag med 8 deltagere per lag. Alle gruppene skal gjennomføre de 5 aktivitetene. Instruktørene noterer poeng etter utførelse. I tillegg deles det flittig ut ekstrapoeng for lagånd, samarbeid, god kommunikasjon og smisking med dommeren…Forslag til Aktiviteter: kan være curling, skiskyting, sparkstafett, snøsykkel og skihopp. Vi garanterer et par morsomme og engasjerende timer ute i sneen! Høytidelig premieseremoni med heder, ære og medaljer til samtlige på vinnerlaget. Minstepris på 21.600 kr ink. mva inntil 20 personer.

 

Våghalsen:  2 – 200 personer, 1 – 2 timer. Pris fra kr. 750,- pr person
Rappellering fra hotellets tak, teambyggende og grensesprengende! Hvem tør??

 

For spreke rumper og røde kinn: 2 – 250 personer, 1 time. Pris kr. 190,- pr. person
Akebakke og akemuligheter i parken på hotellet. Vi fyrer i lavvo og serverer noe godt, ta utfordringen og ak deg til barndomsminner. Vi garanterer knallrøde kinn og en annerledes oppladning til kveldens middag. Minimumsfakturering: 5000,-

 

QR-Jakten: 10 – 300 personer. 1,5 timer. Pris fra 300,- per person
Dette er en aktivitet hvor deltagerne skal finne qrkoder, skanne disse med sine egne smarttelefoner. Kodene inneholder tekst og bilder på oppgaver som skal løses. Oppgavene er både praktiske og teoretiske.Qr-jakten starter med at vi instruerer i nedlasting og bruk av skanner, deler gruppen inn i team. Teamene skal i løpet av tid som er gitt, løse flest mulig av oppgavene som er plassert ut. Kan også gjennomføres innendørs.
Aktiviteten avsluttes med felles gjennomgang og poengberegning før vi har finale mellom de to lag med høyest score. Pris: 300,- per person (ved 30 deltakere)

 

GeoQuestor:  2 – 1000 personer, 1 – 3 timer. Pris fra 400,- per person.
En geoQuestor består av en rekke oppgaver eller informasjon som er virtuelt plasser ut i et geografisk område. Deltakerene beveger seg rundt i det geografiske område og mottar oppgaver eller informasjon. Deltakerne guides via app’ens kompass og retningsviser frem til de forskjellige checkpoints. Aktiviteten starter med at deltakerne laster ned GeoQuestor fra Google Play eller App Store. Systemet er helt gratis for deltakerne og man er kun avhengig av nettilgang idet løpet lastes ned til enheten. Deretter avvikles aktiviteten kun fra smarttelefon, eller lesebrettet og krever hverken sms eller nettverksforbindelse. Pris fra Kr. 300,- per person. Alle tre aktivitetene kan komineres – fra Kr. 350,- per person ved opp til 30 deltagere.

 

Knock Down: få frem barnet i deg. Gruppen deles opp i lag og får utdelt alt som trengs til å bygge en katapult. Lagene skal selv tegne katapulten og få tegningen godkjent. Når den er ferdigbygget og godkjent starter selve høydepunktet – å skyte balle på blikkbokser ved hjelp av katapulten. Poengene regnes ut fra 4 kriterier: Teamwork, design, funksjonalitet og antall blikkbokser som er slått ned – og en vinner kåres. Priser på forespørsel- fra 18 000 + mva.

 

Mesternes Mester: Lagene starter med å finne et kreativt lagnavn, samt kamprop før aktivitetene starter. Deretter får hvert team utdelt et ark med regler og kart over aktivitetene som skal utføres i løpet av gitt aktivitetsperiode.Underveis kan det dukke opp uforutsette aktiviteter og oppgaver som gjør at gruppen må omstille seg, tenke raskt og være kreative.Selve oppgavene vil være varierte og skreddersys sammen med dere, slik at vi får den optimale løypen tilpasset gruppen. Alle skal føle at de kan delta enten det er i form av kommunikasjon, fysikk eller kreativitet.Vi garanterer mye moro og avslutter det hele med en høytidelig premieseremoni under middagen hvor Mesternes Mestere blir kåret! Minimumsfakturering: 20.000 kr  inntil  20 personer. Kr 625 kr per pers. 

 

Sundvolden Challange: Gi gjestene en morsom og sosial utfordring med (hotel/kunde navn) Challange. Teambuildingen blir satt opp i kjent 5/7-kamp stil. Den vil inneholde varierende aktiviteter som er designet slik at alle kan delta uavhengig av form, alder eller fasong.Oppgavene er skreddersydd til Hotellet dere bor på og kan gjennomføres enten ute på bryggen, på stranden og eller i hagen til hotellet, men kan også gjennomføres innendørs. Vi avslutter konkurransene med en enkel premieutdeling. Se video her: https://vimeo.com/329787000  Varighet: ca. 1,5 timer. Pris: 0 – 45 pers – minstepris på Kr. 19 250,-.  46 – 100 pers – Kr. 435,- per person. 101 + pers – Kr. 415,- per person. Alle priser er eks. mva. (mva = 25%)

 

Green Hat Challenge: Minimum antall: 6,  Maks antall: ubegrenset, varighet 90-120 minutter, Utendørs eller innendørs, Kan skreddersys til kundens behov/ønsker, pris kr. 590,- pr. person eks. mva. Minimumspris kr. 12.000,- eks. mva. Rabatt ved store grupper.Green Hat Challenge er en kreativ og morsom teambuilding. Det er en energisk og variert aktivitet, der du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området. Det er flere oppdrag enn dere klarer å løse, så her handler det om prioritering og samhandling. Dette er ekte teambuilding med kreative oppdrag! Dere blir delt inn i lag som er utstyrt med et nettbrett som blir lagets verktøy. Når aktiviteten settes i gang, er det på tide å lage en strategi. Det laget som vanligvis vinner til slutt er de som forstår styrken av godt samarbeid, som har en sterk vilje til å vinne og er de er mest kreative. Lagene konkurrerer mot hverandre og har det gøy! Link til spillet på vår nettside her!  Link til video!