Underholdning og foredrag

Book et spennende foredrag eller underholdning til konferansen.

Skjult servitør: Skjult servitør kan best beskrives som skjult kamera - men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være en servitør, med ett mål for øye - å lure, forvirre og overraske dine ansatte. Han starter til aperitiff og avslører seg rett før dessert med et standup- innslag på 10 minutter. Denne mannen har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult servitør er hans mest populære innslag.  Fantastisk morsomt - og garantert en suksess! All booking av Henrik Morken Nielsen tar du direkte via hans eget selskap Best Underholdning AS. Og det gjør du her: http://www.henrikmorkennielsen.com  

 

«En eventyrlig hverdag!» Tom Wangeruds inspirerende foredrag motiverer dine medarbeidere til å gi litt mer av seg selv for å skape et bedre arbeidsmilø. Er vi troll for hverandre? Med et tydelig budskap, troverdige historier og god energi ispedd musikalske innslag, er dette den perfekte avslutning på fagdagen. Bookes på www.underholdningssjefen.no  Ved inntil 20 tilhørere: Kr 16.500,- Ved 21-100 tilhørere: Kr 22.000,- Ved flere enn 100 tilhørere Kr  25.000,– Varighet 1,5 t. Kan kortes ned til 1 t, eller utvides til 2 t inkl pause uten tillegg e.n.a.. Reise, kost og losji kommer i tillegg. 

 

 

Showbøcks Syngende Servitører: Fire proffe artister utgir seg for å være en del av servitørstaben. Men plutselig drar de i gang en heftig popmedley kompet av levende musikere!  Showbøcks Syngende Servitører kommer med fire showsekvenser gjennom middagen og løfter stemningen i taket. Og etterpå kan dere la bandet spille til dans! Les mer på på www.underholdningssjefen.no Skalerbare priser avhengig av størrelse på gruppa og antall artister/musikere. Til en liten gruppe kan vi sende to sangere og en pianist, mens en stor gruppe kan få fire artister som kompes av et helt band – som også spiller til dans etterpå. På grunn av disse variablene må løsningen kalkuleres fra gang til gang, ut fra ønsker. Reise, kost og losji kommer i tillegg. Variantene spenner fra de enkleste pakkene for små grupper som vil starte på rundt 35'-40' kr, mens en stor pakke for 200 gjester med 4 artister og fullt band som også spiller til dans kan ligge på rundt 80'–110' inkl lyd, lys og all teknikk. Varighet: Showet består av fire sekvenser fordelt utover middagen, hver på ca 10-12 minutter. Med itt småprat gir dette ca 45-50 minutter underholdning.  Booker man en løsning med band, kan disse spille til fest/dans i 2x60 minutter etter middag mot et lite tillegg etter nærmere avtale.

 


PartyQuiz Show:  To artister drar i gang en engasjerende lagkonkurranse med filmklipp og bilder på storskjerm, mens artistene synger fengende poplåter!. Sprett-opp-og-syng-finale til slutt. Skaper masse allsang under middagen! Bookes på www.underholdningssjefen.no Pris full pakke ved to artister og tekniker og inntil 100 deltakere:  Kr 30.000,- Lightversjon for liten gruppe med 1 programleder (max 50 pers):  Kr 16.500,- Lightversjon for liten gruppe med 2 artister (max 50 pers):  Kr 25.000,- Varighet 1–1,5 time i bakkant av middagen, evt som "vorspiel" i egen sal. Reise, kost og losji kommer i tillegg. 


Trivselskonserten:  By på relevant og meningsfylt underholdning! Trivselskonserten er et musikalk kåseri om samrbeid, trivsel og arbeidglede, som serveres til aperitiffen eller som middagsunderholdning. Tre gode musikere inkl inspirator Tom Wangerud. Les mer på www.underholdningssjefen.no Pris fra ca kr 35.000 inkl lyd og lys, ved inntil 100 gjester. Levers som et meningsfylt "kulturinnslag" på dagtid, til aperitiffen, eller i bolker gjennom middagen.  Kan utvides med å la trioen spille til dans, mot et mindre tillegg e.n.a. Varighet 30-60 minutter etter ønske, + inntil 3x45 min festmusikk etterpå. Reise, kost og losji kommer i tillegg. 

 


«Hvorfor er alle de andre så rare?» er uten tvil vårt mest populære foredrag. Bli bedre kjent med hverandre, lær om hva som skjer når vi overdriver det vi er gode på og hvordan andre ser oss. Dette er foredraget du sent vil glemme. Her får man en morsom og lærerik reise gjennom 9 veldig forskjellige personlighetstyper. Dorthe Lie er en erfaren forfatter og foredragsholder og hun snakker om alvorlige tema med glimt i øyet, stor innlevelse og en god porsjon selvironi. Se mer om våre foredrag på www.ennea.no der du også finner en liten gratis personlighetstest, om du har lyst til å teste deg selv. 
Pris 1-3 timer, kr. 13.500,-  uansett foredrag. Les mer om foredraget her: www.ennea.no 

 

 

Underholdning fra vår samarbeidspartner Festus: 

 

Oktoberfest Video: https://vimeo.com/329788961 Casino Video: https://vimeo.com/329789485 Gatsby Video: https://vimeo.com/329789860 For å gjøre opplevelsen for kunden enda bedre hjelper vi dere gjerne med alt av innholdet til et hvert arrangement. Vi har tilgang på og erfaring med noen av landets beste foredragsprofiler - både innenfor ledelse, motivasjon, kommunikasjon, stressmestring, organisasjon og mye mer. Det er gjennom disse kompetente menneskene vi sikrer den gode opplevelsen for våre kunder. Humor er alltid et godt innslag, og vi har god erfaring med og en stor flåte av komikere som passer prefekt til alle typer arrangement. Vi har de morsomste komikerne og de gøyeste konferansierene, hos oss finner du gode entertainere for enhver anledning! For mer fart og krydder til den perfekte festen kan vi levere Dj's og underholdning med liveartister, skreddersydde konsepter, produksjon innen scene, lyd, lys og bilde. Vi jobber med de beste musikerne, dansere og Dj’s med mange års erfaring i underholdningsbransjen. Er du på jakt etter kvalitetsunderholdning til et Event, har vi den nødvendige kompetansen og det profesjonelle nettverket som skal til for å dekke dine behov. Vi skreddersyr arrangementer innenfor til ditt konsept, ønsker og budsjett. Ta kontakt med oss for å få et tilbud!

 

Blitzbox photobooth er en skreddersydd åpen photobooth løsning som tar de festligste bildene og tilbyr umiddelbare bildeutskrifter. Still deg foran en av våre utvalgte bakgrunner med våre rekvisitter og smil! Denne bildeløsningen foreviger begivenheten og gjør fotograferingen til en lek. Her får du også delingsmuligheter på sosiale medier og e-post. Ønsker du noe utenom det vanlige? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

 

Møt vår Quizmaster:  10 – 250 personer, fra 1 – 3 timer. Koster 7000 kr for en Quiz uansett lengde. 
Kjell-Gabriel Hendrichs er en av Norges ledende Quizmastere. Han har lang erfaring fra media og underholdning der han blant annet har laget alle Quizene til Radio Norge i 5 år. Kjell-Gabriel kan skreddersy Quiz til alle slags arrangementer. Utfordr dine kolleger til litt lek og hjernetrim. Dette er sosialt og hyggelig.

 

Krimteater: 40  - 400 personer, fra 2,5 – 3,5 timer.
Krimteater er kjempe gøy og engasjerende. Treretters middag med et mordkomplott rundt bordene.
Hvem er morderen? Hvordan skjedde det? http://detekteamet.no har nå 5 forskjellige oppsetninger dere kan vele mellom og lager nye hele tiden. Her kan det også spesial lages til det forskjellige settingene. Ta kontakt med oss for pris.

 

Vinsmaking med en av våre somelierer: 2 – 100 personer, 1 – 3 timer.  Pris fra Kr. 375,-
En reise i Julius Cæsars land - Italienske viner fra det fruktige sør til kongene i nord.
Tyskland: Søtt og billig? Eller friskt og enestående? Tradisjonsrike Frankrike, mangfoldet er unikt!
Sundvoldens egne unike opplevelser - smak på vårt eget sortiment som våre vinkelnere og kjøkkensjef har laget i samarbeid med ulike produsenter rundt i verden. 1-2 timer bør beregnes. 375,- per person inkludert vin. For grupper under 12 personer kommer ett tillegg på 1500,- Vi kan også arrangere cognacsmaking, ølsmaking, champagnesmaking, ostesmaking – kontakt oss!

 

Coctail BootCamp: 2 – 100 personer, 1,5 – 3 timer. Pris fra kr. 275,- pr. person.
Noen gang lurt på hvordan bartenderen mestrer å kaste flasker, mikse de deiligste drinker og fascinere sine gjester? Hos oss kan dere lære det av de beste! Liquid Engineers har blant andre en verdensmester og Norges raskeste bartender i sitt crew, og serverer et fyrverkeri av gnister! Videoen sier alt. Pris fra kr. 275,- pr. person. Minimumsfakturering: 8000,-

 

YangBreakers: leverer hver eneste gang, og det er med stolthet vi anbefaler disse lokale gutta!
Skal det være fest? Eller kanskje bare en fyr med gitar i en krok? Du får det du vil ha. Pris fullt band fra kr. 35 000,- Spesialoppdrag, pris pr. bandmedlem fra kr. 4000,-

 

All Entertainment: er knallgode på å sette sammen skreddersydde underholdningspakker.
Beat for beat med kapellmester Trond Lien får selv den stiveste medarbeider til å løpe mot mikrofonen!
Eller kanskje Jørn Atle Støa kan hjelpe dere med å lage en egen bedriftssang? All Entertainment samarbeider med noen av landets fremste artister, og har lang erfaring i bransjen. Priser på forespørsel. http://www.allentertainment.no/

 

En god latter forlenger livet: Hva med et innslag fra Hønefossrevyen? Denne revyen har fått status som landets beste revy gjennom flere år, og vi garanterer latter! Vi kan også formidle «de store» stand up komikerne gjennom Stand Up Norge. Spør oss!

 

Øre-lykke! Halvdan Svartes guttekor er et utradisjonelt og morsomt kor! De har et bredt repertoar som gjør at de kan underholde alle aldergrupper, og de bruker også flere instrumenter i sin underholdning. Her kan du få alt fra Vinsjan på kaia til russiske viser og irsk folkemusikk. Pris for 30 minutter underholdning: kr. 8800,-

 

Madelen Ossum: Fiolin og piano ved oppstart eller underholdning under middag. Ta kontakt for pris.

 

Dine Grenser: Grip muligheten, bruk muligheten! «Etter en ulykke i 1973 måtte jeg amputere begge beina, og fikk den gangen anledningen til å ta et valg -sitte der, eller ta den store utfordringen!» Atle Haglund har deltatt i 7 paralympics og fått med seg 5 gull. La dere begeistres og inspireres! Atle er et forbilde for hvordan endringer som dukker opp kan møtes som en positiv utfordring! Pris fra kr. 6000,-

 

Fra den ene toppen til den andre: Fra næringslivsleder til første kvinne på Mount Everest, fullført Seven Summits – det høyeste fjellet på hvert kontinent. Man kan trygt si at Randi Skaug vet litt av hvert om at det kan blåse på toppene!En energibombe av et inspirasjonsforedrag som hjelper flere til å finne toppene i sin hverdag, kanskje kombinert med en tur sammen med Randi på Krokskogen like ved hotellet.

 

GLADiator Arnt Sæther: Norges sannsynligvis gladeste mann holder et alvorlig foredrag som er ment til å inspirere til økt glede i hverdagen. Kanskje dere er gladere enn dere tror, dere bare trenger litt hjelp til å lete det frem igjen? Gladiators prispolitikk: Så dyrt at du kan klage, så rimelig at det passer inn i ditt budsjett. Spør oss!

 

Snakk med din arrangementplanlegger for å innhente pris og muligheter.