Kontakt oss

Send inn din melding

Din Kontaktinformasjon
Samtykke og sikkerhet
Yes, keep me updated for promotions and events !

Om oss

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.

Her finner du kontaktinformasjon til ulike avdelinger.

Sikkert opphold hos Sundvolden Hotel.

Vi tar smittevern på alvor! 

Din trygghet er vi opptatt av - følg våre retningslinjer.

Vår høyeste prioritet er å ivareta sikkerhet og helse for våre gjester og ansatte. Derfor har vi iverksatt egne tiltak, retningslinjer og rutiner for å sikre dette ytterligere i forbindelse med korona-situasjonen. Renhold og hygiene er alltid høyt prioritert her hos oss. Vi understreker også viktigheten av god håndhygiene i samsvar med anbefalinger fra lokale helsemyndigheter/ FHI. Vi har strenge rutiner for håndhygiene for våre ansatte, og har et sterkt fokus på renhold og desinfisering i lys av dagens situasjon. Vi vil også oppfordre våre gjester til å vaske hendene ofte med såpe og varmt vann.

Sundvolden Hotel, ved Daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Vi ønsker å skape en helhetsopplevelse for deg slik at du kan nyte minnene i lang tid fremover. Vi håper du tar deg tid til å kikke i vår butikk, reflektere over utstillingen i Galleriet, nyte stillheten i parken eller trene i vårt Fitness senter.

Sundvolden Hotel ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden.

Et pulserende hotell - men med rom for langsom tid! Vi er stolte av å fortsette som et frittstående familiehotell, som uttrykker særpreg og identitet.

Sundvolden Hotel er et privat eid og drevet hotell med et langsiktig perspektiv. For oss er det viktig å skape og sikre spennende arbeidsplasser. Vi er også opptatt av å inkludere nærmiljøet i det vi holder på med, og ønsker å bli oppfattet som et positivt innslag i bygda for de som bor her. Fokus på en bærekraftig utvikling er med i alle beslutninger som blir tatt. Vi handler mest mulig lokalt, og er stadig på utkikk etter nye, spennende og lokale leverandører til hotellet.

Sundvolden Hotel er privat eiet og drevet av ekteparet Tord og Cecilie Laeskogen. De er andre generasjon som driver Sundvolden Hotel.