Spa Velvære meny for grupper

Vi tilbyr et stort utvalg ulike behandlinger for grupper

grupper in balance

Du kan velge mellom meditasjonsøvelser, massasje eller kombinasjoner av disse, gjerne sammen med litt god mat og drikke.

 

Avspenning & mindfulness- for grupper

Enten du er her på en weekend med familie eller venner, eller at teamet bare trenger et avbrekk fra konferansen, har vi et perfekt alternativ for å finne roen og komme i balanse.

 

Wake up!

Morgenmeditasjon. Her bruker vi bevegelse for å vekke kroppen, enten ved hjelp av stretching, tai-chi, yoga, risting eller dans. Andre halvdel av økten fokuseres det på avspenning og oppmerksomhet på pust, enten liggende eller sittende. Dette er en utmerket måte å starte dagen på og gjør deg fokusert og avslappet på samme tid. Ta med teamet og prøv. Varighet 1 time.

 

Frigjør stress og spenninger

Aktiv meditasjon hvor det først fokuseres på bevegelse til fengende musikk – etterfulgt av ro og avslapping. Denne meditasjonen passer utmerket for de som sitter i lang møter/konferanser og trenger å stoppe opp og lade batteriene. Kom og rist av deg stress og spenninger – beveg kroppen. Du vil bli mer fokusert og effektiv etter en velfortjent og velbrukt pause. Ta med teamet og prøv! Varighet 1 time.

 

Kombinert massasje og meditasjon.

Kombiner  en times meditasjon etterfulgt av massasje i vårt spa. Etter meditasjon er musklene avslappet og sinnet rolig, og man er mer mottakelig for massasje – utbytte vil være optimalt. Vi tilbyr både lange og korte massasjer.

For mer informasjon, sjekk vår  nettside www.sundvoldenspa.no

 

Sulten?

Ønsker du å få i deg litt god mat og drikke samtidig som du nyter vårt massasjetilbud, er det mulig å få servert både mat og vin fra vårt kjøkken.

 

Vi minner om at det er 24 timers avbestillingsfrist på våre behandlinger. Avbestillinger foretatt seinere enn 24 timer før ankomst faktureres i sin helhet.