Vi elsker mat og godt drikke

Vi lager mat med mye kjærlighet til råvarene, god tålmodighet og alltid fra bunnen. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder.

Sundvolden er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Kjøkkensjefen finner gode smaker ute i urtehagen, slakteren behandler kjøttet på beste måte mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider. Vel bekomme.

Bygdesmak på Sundvolden lørdag den 9. oktober 2021 11 - 16: gratis inngang for alle!

Stort marked på tunet!

Sundvolden Hotel samler alle sine lokale leverandører på tunet denne lørdagen i oktober.  Det blir muligheter for å smake, lukte og kjøpe med seg hjemmelagde godsaker. For barna vil det være dyr de kan hilse på.

 

Praktisk informasjon til besøkende: 

Syke gjester må holde seg hjemme - dette er det viktigste tiltaket vi alle kan bidra med alle sammen! 

Alle besøkende må gjennom en passasje for å komme inn på markedet. Her må alle sprite sine hender - gjelder store og små. I dette området vil det være et system for å registrere at du har vært på området. Alt av praktisk informasjon blir skiltet ved inngang -  hold avstand og overhold regler for håndvask og desinfisering. 

Toaletter er tilgjengelig innendørs i begge bygg. Toaletter innendørs blir jevnlig fulgt opp og det vil stå automater for hånddesinfisering ved inngang til hotellet. Vennligst desinfiser hender før du går inn. 

Området for barn er dessverre begrenset i år og det legges ikke opp til egne aktiviteter for barn, men noen dyr vil det være. 

Velkommen til vårt matmarked.

Kjøkkensjefen ønsket seg en egen ost. Sundvoldenosten ble resultatet, en rødkitt ost tilsatt ramsløk. I fjor vant den gullmedalje i sin klasse. 

Hjemmelaget, kortreist og servert meny.

Et bryllup skal være storslagent og fantastisk. Sundvolden har 350 års erfaring som vertskap. Vi har ulike løsninger for dere, og hjelper gjerne med å skreddersy den perfekte løsningen.

Gjennom livets gang er det alltid noe å feire. Konfirmasjon, fødselsdag eller barnedåp? Et jubileum? Eller kanskje en avslutning på konferansen eller tidenes sommerfest?